NAŠA ZGODBA

Dobrodošli v svet TINK LABS!

Veseli smo vašega obiska na naši spletni strani. Pri TINK LABS smo zavezani ne le Sloveniji, ampak celotni Evropi, da ponudimo izdelke, ki ne samo izboljšajo vaše počutje, ampak vas popeljejo na potovanje do boljšega razumevanja naravnih virov in njihove neprecenljive vrednosti.

Slovensko pašno govedo je zakladnica naravnih hranil, a žal pogosto prezrta v hitrem tempu sodobnega sveta. To nas je spodbudilo, da smo stopili korak naprej – ne le v Sloveniji, ampak tudi v Evropi – in prvič ustvarili vrsto prehranskih dopolnil, ki so dostopna in koristna za vsakogar.

Zavezani smo trajnostnim praksam, zato smo se povezali z lokalnimi ekološkimi kmetijami. Skupaj s kmeti ustvarjamo harmonijo, kjer nič ne gre v nič – surovine, ki bi sicer končale kot odpadek, preobrazimo s procesom liofilizacije v vrhunska prehranska dopolnila. Ta edinstveni proces, od paše do pakiranja, poteka izključno na slovenskih tleh, kar je naše zagotovilo za kakovost in sledljivost.

V TINK LABS verjamemo, da je komunikacija ključ do rasti in razvoja. Vaša vprašanja, predlogi in ideje so vedno dobrodošli in nestrpno pričakujemo vaše sporočilo na info@tinklabs.co. Obljubljamo, da bomo odgovorili hitro.

Pridružite se naši skupnosti na Instagramu: @tinklabssupplements, kjer delimo vpoglede, zgodbe in navdihujoče trenutke iz našega vsakdana.

Zaupanje in podpora naših strank sta naš največji ponos. Zato smo neizmerno veseli, da ste se odločili biti del TINK LABS družine. Skupaj bomo raziskovali, rastli in prispevali k bolj zdravemu in srečnemu jutri.

Dobrodošli v svetu, kjer je narava naš navdih. Dobrodošli v TINK LABS.

-Tina, Co-Founder