Preskoči na vsebino

BREZPLAČNA DOSTAVA ZA NAROČILA NAD 60€

Košarica

POGOJI UPORABE

NAŠE PODJETJE   

Tina Rakuš

Dravinjski Vrh 1

2284 Videm pri Ptuju

Davčna številka: SI 58311246

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Splošni pogoji poslovanja spletnega nakupovalnega mesta tinklabs.co so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

DOSTOPNOST INFROMACIJ

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

-  identiteto podjetja (ime in sedež podjetja),
- bistvene značilnosti blaga oziroma storitev,
- dostopnost izdelkov,
- pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),
- vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano ali že vsebujejo davke in stroške dostave,
- način plačila in dostave,
- rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo izdelka in
- pojasnjen mora biti postopek ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

PONUDBA IZDELKOV

Zaradi narave poslovanja preko interneta se ponudba spletne prodajalne tinklabs.co spreminja. Cene so predstavljene kot redne cene in nekatere tudi kot akcijske cene. Redne cene so prodajne cene izdelkov. Akcijska cena je cena, ki velja za nakup določenih artiklov. Vse cene v spletni trgovini tinklabs.co že vključujejo DDV.

NAČINI PLAČILA

V spletnem nakupovalnem mestu tinklabs.co ponudnik trenutno omogoča naslednje načine plačila:

  • plačilo z bančnimi karticami,
  • plačilo preko PayPal-a,
  • plačilo po povzetju.

Ponudnik izda račun in ga pošlje preko e-pošte.

CENE

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.
Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenim načinom plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji.

POSTOPEK NAKUPA

Kupec z izbiro artikla, le tega doda v košarico, kjer lahko ustrezno popravi količino naročenih izdelkov. Privzeta količina je 1 kos. S potrditvijo košarice, se premakne na stran naročilo, kjer se nadaljuje postopek naročanja. Za vse morebitne netočnosti naslova, oz. kontaktnih podatkov in posledično napak, ki izhajajo iz nepravilnega in netočnega vpisovanja osebnih podatkov pri registraciji, ponudnik spletne trgovine tinklabs.co ne prevzame odgovornosti. Po prejetju naročila (najkasneje v roku treh dni) tinklabs.co  (v nadaljevanju ponudnik), preveri dobavljivost in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne in o tem obvesti kupca preko elektronske pošte. Ponudnik si pridržuje pravico, da po potrebi pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. Pogodba o nakupu naročenih artiklov med kupcem in ponudnikom je na tej stopnji nepreklicno sklenjena.

ODSTOP OD NAKUPA IN VRAČILA

Kupcu pripada pravica, da v osmih (8) dneh vrne kupljeno blago brez kakršnekoli odškodnine. Vendar je kupec dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti prodajalca na naslov info@tinklabs.co, najkasneje v 3-eh dneh od prejetja blaga, blago pa vrniti v nadaljnjih 5 dneh. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Ponudnik vrne celotno kupnino oz. drug arikel, najkasneje v roku 10 dni od prejetja vrnjenega blaga.

DOSTAVA IZDELKOV

Naročeno blago, ki je na zalogi, je razen v primeru višje sile dostavljeno v roku 3-5 delovnih dni po prejemu naročila. Zaradi zamude s strani izvajalca dostave, ponudnik ne odgovarja. Možen je tudi osebni prevzem izdelkov na naslovu: TINK superfood cafe, Tavčarjeva 4, 1000 Ljubljana.